Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 21. syyskuuta 2013

FINNPICKS - Remaking musical memories: Mr. Giant Man - Jättiläinen

FINNPICKS - Remaking musical memories: Mr. Giant Man - Jättiläinen: Let's continue a while with Koivistolaiset . It was a duo of two sisters - Anja and Anneli Koivisto. They began in the 60's basical...

Tämä laulu ei varsinaisesti liity suoranaisesti MEDIAN KUVIIN vaan sähköiseen mediaan eli meille niin rakkaaseen perinteiseen radioon. Radio on aina on ollut itselleni merkityksellinen meian väline, vaikka koen olevani ensimäistä todellista tv-sukupolvea batmänneineen ja spedeineen. Radio on kuitenkin liittynyt musiikkiin ja koska suomalaisilta asemilta ei 70-luvulla kuulunut tarpeeksi meille nuorille mieluisaa musiikkia, ryhdyimme kuuntelemaan asemia Euroopasta ja muualta maailmasta.

Kuulin em. kappaleen newyorkilaiselta asemalta WFMU:lta muutama vuosi sitten. Netin välityksellä tosin. Kuulessani asemaa ihmettelin kuinka kappale, siis Koivistolaisten "Jättiläinen"(single ilmeni olevan aikamoinen levyharvinaisuus), saavutti radiosoiton Yhdydvalloissa. Asia on muuten vieläkin mysteeri. Ehkä joku oli lahjoittanut vuonna 1970 julkaistun singlen asemalle? Aseman nettisivuston mukaan tämä on mahdollista ja toivottavaa.
Olkoot tarina pieni esimerkki globaalin viestinnän monimuotoisuudesta ja kulttuuristen tarinoiden, olkoot ne kirjoitettua tekstiä tai kuvaa (painettu media)tai perinteistä sähköistä mediaa (Tv, radio).

Millä tavoin valokuvat liikkuvat eri yhteyksissä, miten ne liikuttavat ja koskettavat katsojaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti